Flickr
Google+
Facebook
KertigepAlkatreszAruhaz.huKertigepAlkatreszAruhaz.hu
KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu

Tanácsok

Hogyan válasszunk okosan fűnyírót?

fűnyíró kiválasztásánál több szempontot is figyelni kell, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani.

fűnyíró választás szempontjai:

Először is azt kell felmérni, hogy mekkora területet szeretnénk rendben tartani. Amennyiben az átlagosnál nagyobb területről van szó, érdemes önjáró fűnyírót választani, ami kisebb fizikai megterhelést jelent a használójának. A terület dőlésszögét is vizsgáljuk, ugyanis ha túl nagyok a szintkülönbségek, a benzines fűnyíróval nem megyünk semmire, mert a meredek dőlésszög újra meg újra lefullasztja majd a motort. A benzines fűnyíró egyébként nagyobb teljesítménnyel bír, így gyorsabb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé és nem kell állandóan figyelemmel kísérni, hogy ne lépjünk rá a kábelre, esetleg véletlenül nehogy elessünk benne, vagy, hogy be ne daráljuk.

Az elektromos fűnyíró előnyösebb, idősebbek számára is, mert könnyebben kezelhető, kevesebb karbantartást igényel és halkabb is, mint a benzines változat.

A megfelelő fűnyíró választása után gondolnunk kell a szervizre és az alkatrészekre is. Megfelelő fűnyíró alkatrészért keressen fel minket!

 

Az elektromos fűnyírók előnyei

Szeretné, ha kertje mindig szép és ápolt lenne? Szeretné elkápráztatni szomszédjait, barátait csodálatos pázsitjával? Ne keresgéljen tovább, szerezzen be tőlünk megbízható, minőségi fűnyírót és hozzá való alkatrészeket!

Ha szeretné, hogy mindenki irigykedve gyönyörködjön kertje látványában, megfelelő eszközökre lesz szüksége. Széles kínálatunkban megbízható márkájú fűnyírók közül válogathat kedvére.

Az ideális fűnyíró kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Kis területű kertbe, főként egyenletes gyepre az elektromos fűnyíró használata az optimális. Számos előnyét sorolhatnánk fel, ezek közül érdemes kiemelni, hogy egyszerűen alkalmazható, csendes, környezetbarát, és nagy fordulatának köszönhetően szépen és egyenletesen dolgozhat vele akár emelkedőkön is.

Nézzen körül nálunk, és szerezzen be egy megbízható minőségű elektromos fűnyírót, hogy megfelelő gondozást nyújthasson kertjének, amely cserébe mesés látvánnyal fogja jutalmazni Önt. Kérdéseivel forduljon hozzánk bátran! 

 

Hogyan hajtja a motor a fűnyírót?

Gyepünk renden tartásának egyik fő eszköze a fűnyíró gép. Motorjuk meghajtása alapvetően négy féle lehet, cikkünkben ezeket mutatjuk be.

 • Transmatic hajtás:

Beállítjuk a kívánt menetirányt, és a váltókapcsoló segítségével a sebességet. Amikor felengedjük a fékpedált, a fűnyíró gép automatikusan elindul a megfelelő sebességen. A fékpedállal tudjuk megállítani.

 • Autodrive meghajtás:

Az automata sebességváltóval rendelkező személyautókhoz hasonlítható leginkább. Nem kell kuplungot használnunk, egy egyszerű pedállal szabályozhatjuk fűnyírónk sebességét. Előnye, hogy mindkét kezünkkel tudjuk a kormányt fogni. Egy karral választhatjuk meg az előremenetelt, vagy tolatást.

 • Automatic hajtás:

Az autodrive modernebb változata, annyi a különbség, hogy nem külön karral kell kiválasztani az előre- és hátramenetelt, hanem a pedállal.

 • Hydrostat meghajtás:

Ez a legmodernebb technika, mely kevés karbantartást igényel. A lábpedállal szabályozhatjuk, hogy mennyi olaj jusson a motorba, és ezáltal, hogy fűnyírónk milyen sebességgel haladjon. Pontos és fokozatmentes haladást biztosít.

Ha Önnek fűnyíró alkatrészre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk, és kérje szakértő munkatársaink segítségét!

 

Tisztelt Vásárlóink! Amelyik termék mellett nem találnak árat, jelenleg nincs raktáron. Amennyiben arra a termékre lenne igényük kéjük jelezzék a megadott e-mail címünkön és mi árajánlatot adunk valószínűsíthető beérkezési idő megjelölésével. Az ilyen termékek esetében a megrendelés kizárólag előre utalással lehetséges bankszámlánkra a megadott árajánlatunk alapján!

Bármilyen Castell Garden, GGP, Stiga, MTD, Wolf márkájú fűnyírohoz szerzünk be alkatrészt! Ha azt a típust mellyel Ön rendelkezik nem találja a polcainkon írja meg a típust és az alkatrész nevét. Egyeztetünk és beszerezzük Önnek!

Mivel jelen szolgáltatásaink 2015-ben indultak, minden segítő észrevételtkülön megköszönünk és hasznos javaslat esetén következő vásárlásukkor extra kedvezménnyel honoráljuk!

 

Hogyan készítsük elő kertünket a télre?

Hogyan készítsük elő kertünket a télre?A tél előtti időszakban a növények és az eszközök, legfőképp a fűnyíró biztonságos elhelyezése és az elszáradó növényzet eltakarítása áll a feladatok középpontjában. Lássuk a legfontosabb teendőket:

 • Az elszáradt ágakat, virágokat metsszük le.
 • Takarítsuk el az őszi leveleket, a fagyok közeledtével pedig már ne nyírjuk a füvet.
 • Az egynyári növényeket tegyük komposztálóba.
 • Tartsuk szem előtt, hogy a téli időszakban a növényeknek kevesebb tápanyagra van szüksége, így csökkentsük a tápszerek mennyiségét.
 • A fű nyírását még a fagyok előtt függesszük fel!
 • Növények vásárlása közben ügyeljünk az ajánlott kiültetési időszakra – számos növény kiültetésére az ősz a megfelelő időszak, de más növények tönkremehetnek ilyenkor, ezért legyünk körültekintőek!
 • fűnyíró nem szereti a hideget és az esőt, így lehetőség szerint tegyük zárt, víztől és széltől védett helyiségbe, hogy tavasszal újra használhassuk!

Szakszerű segítségre és minőségi fűnyíró vagy fűnyíró alkatrész vásárlására lenne szüksége? Keressen fel minket!

 

Elromlott fűnyírója? Vásároljon nálunk alkatrészt hozzá!

 

Miért fontos, hogy minőségi fűnyíró alkatrészeket válasszunk?

Miért fontos, hogy minőségi fűnyíró alkatrészeket válasszunk?fűnyíró minden kerttulajdonos számára elengedhetetlen szükséglet, hiszen a füves területek rendben tartása mindenki érdeke. A jó fűnyíróval könnyű dolgozni, sőt, egyenesen élvezet lehet a munka.

Viszont sajnos a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhat, hogy a fűnyíró alkatrészei megadják magukat az időnek vagy az igénybevételnek, és javításra, cserére szorulnak.

Ahhoz, hogy erre minél kevesebbszer kerüljön sor, vásároljon Ön is minőségi, az adott kerti géphez készült fűnyíró alkatrészeket!

Mivel a fűnyírók többnyire komoly beruházásnak számítanak, így minden bizonnyal Önnek is az az érdeke, hogy minél tovább használható maradjon a gép. Ennek a titka a folyamatos karbantartás és a kopó vagy meghibásodott alkatrészek szükség szerinti cseréje. Ezzel a fűnyíró élettartama jelentősen megnövelhető, ez által pedig nem kevés pénzt spórolhat meg.

Ha fűnyíró alkatrészre van szüksége, akkor ne menjen tovább, rendeljen tőlünk, és biztosan nem fog csalódni!

 

Tegyük el télre a fűnyírót – de hogyan?

Tegyük el télre a fűnyírót – de hogyan?Ha kertünket, növényeinket sikeresen felkészítettük az évszakváltozásra, esetleg egy kemény, zord télre, következő lépésként gondolnunk kell kerti eszközeinkre, gépeinkre is. A fűnyíró – mindegy, hogy benzines, vagy elektromos fűnyíró - elég kényes gép ilyen szempontból, hiszen ha nem rakjuk el rendesen, több fűnyíró alkatrésze is berozsdásodhat, és folyadék is szivároghat belőle. Ezt könnyen elkerülhetjük egy kis odafigyeléssel, és egy kis munkával.

Mielőtt eltennénk elektromos fűnyíró gépünket, a főbb részeit nem árt átvizsgálni – itt is érvényes, hogy mindegy hogy benzines, vagy elektromos fűnyírónk van. A tengelykapcsoló házába gyakran kerül olaj, érdemes egy ronggyal felitatni. Át kell nézni a csapágyakat, és a csavarokat, melyek a vágókéseket tartják. Ha szükség van rá, cseréljük ki, és kenjük be a fűnyíró alkatrészeket rozsdásodás ellen. Ne felejtsük el kitisztítani a levegőszűrőt sem! Ezután alaposan mossuk le meleg vízzel, vagy nagynyomású tisztítóval a gép külsejét, a késeket, és a fűgyűjtő tartályt.

További tanácsokért elektromos fűnyíróvalfűnyíró alkatrészekkel kapcsolatban, nézzen szét itt, weboldalunkon, vagy keressen minket bizalommal!

 

Az elektromos fűnyírók fontos alkotóelemei

Az elektromos fűnyírók fontos alkotóelemeiAz elektromos fűnyíró kompakt felépítése ellenére rendelkezik számtalan nélkülözhetetlen alkotóelemmel. Vegyük sorra ezeket:

 • Motor – a modern, elektromos fűnyírók szíve, mely magáért a működésért felel
 • Metszőtárcsa – ezen helyezkedik el a nyírást biztosító penge
 • Szellőztető – ez felel a motor biztonságos szellőztetéséért, hogy az ne forrósodhasson túl
 • Kavicsterelő – védi az elektromos fűnyíró szerkezetét az esetleges felverődő kavics és kődaraboktól
 • Motorvédő
 • Fűgyűjtő

Ezen felül az elektromos fűnyíró alkatrészeit képzik a vezetékek, szegek, csavarok, burkolat, fő kábel, markolat és kerekek. Fontos, hogy bármelyik alkotóelem meghibásodása esetén azonnal kicserélésre kerüljön a rongálódott szegmens. A szerkezet tökéletes épsége nélkül veszélyes lehet alkalmazni!

Ha Önnek is elektromos fűnyíró alkatrészre van szüksége, válogasson megbízható termékekből álló kínálatunkból! Szakmai kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 

Kinek ajánlott a benzines fűnyíró?

Kinek ajánlott a benzines fűnyíró?A fűnyírás mindennapos dolog, de ennek a tevékenységnek a hétköznapi volta még nem jelenti azt, hogy mindenki számára egyértelmű például az, hogy milyen fajtájú fűnyíró is lenne ideális.

benzines fűnyírót sokan kerülik, annak benzines működése miatt, de nem biztos, hogy az elektromos fűnyíró megfelelőbb hosszú távon csak azért, mert halkabb, vagy mert nem büdös. A benzines fűnyíró azok számára ajánlott választás, akik nagyobb területet szeretnének karbantartani rendszeresen, hiszen erősebb a motorja, nagyobb a fűgyűjtője és nincs útban lévő kábele. A benzines fűnyíró ugyan zajosabb és sajnos a környezetet is károsítja bizonyos mértékben, mégis okos választás lehet ott, ahol szükség van a gyors fűnyírásra és az önjáró tulajdonságra.

Egy típuson belül ajánlott figyelembe venni a vágószélességet, a méretet, a súlyt és aszerint választani, milyenek a terepadottságok: dombos, lejtős terepen nem biztos, hogy könnyen boldogulunk egy nehezen kezelhető modellel.

Tekintse meg benzines fűnyíró kínálatunkat, és bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

 

Tartsa rendben kertjét rendszeres fűnyírással!

Tartsa rendben kertjét rendszeres fűnyírással!Egy gondosan ápolt kert gyönyörű és figyelemfelkeltő látványt nyújthat. A gondoskodást kertünk az szépségével hálálja meg, mely mind hangulatunkra, mind lelki állapotunkra hatást gyakorolhat. De mi a titka a tökéletesen ápolt kertnek? A rendszeresség!

Növényeink minőségi és rendszeres gondoskodást igényelnek. Csakúgy, mint egy ember életében, a növényeknek is fontos az ütemtervezés. Öntözés tekintetében érdemes minden nap ugyanazt az időpontot választani. Illetve bizonyos rendszerességgel a megfelelő tápoldatot is bejuttatni földünkbe. Emellett a rendszeres fűnyírás is központi szerepet tölt be!

A fűnyírás kulcsszereplője a gondosan kiválasztott fűnyíró. Számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, mint az elektromos- vagy a benzines fűnyíró gép. Mind a két típusnak megvannak a maga előnyei, érdemes a kert típusához igazítani választásunkat. Ha megvan az optimális fűnyíró, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és karbantartsuk alkatrészeit!

Forduljon hozzánk bizalommal, és ápolja kertjét minőségi termékek segítségével!

 

Miért kell élesnek lennie a fűnyírókésnek?

Miért kell élesnek lennie a fűnyírókésnek?A fűnyíró alkatrészek megfelelő minősége és állapota jelentősen befolyásolja azt, hogy mennyire könnyű és hatékony a géppel a munkavégzés, vagy hogy mennyire lesz szép a végeredmény. Az egyik fontos befolyásoló tényező a fűnyírókés állapota.

Az életlen, elkopott kés lényegesen meg tudja nehezíteni a dolgunkat. A fűnyíró alkatrészek közül ez az, ami ténylegesen a munkát végzi, ebből következik, hogy oda kell figyelni a milyenségére. Ha eltompul a kés, akkor nem viszi megfelelően a füvet, a vágás egyenetlen lesz és akár többször is át kell menni egy-egy területen, ezzel időt és energiát pocsékolva.

Érdemes odafigyelni arra is, hogy nem csak a tompaság okozhat gondot a kés esetében. A fűnyíró alkatrészek könnyen megsérülhetnek akár a felcsapódott kövektől, akár a betonszegélyektől. Ilyenkor sérülhet a kés éle is, amit érdemes a lehető leghamarabb korrigálni.

Önnek is fontos, hogy minőségi fűnyíró alkatrészeket vásárolhasson? Rendeljen tőlünk bizalommal és nem fog csalódni!

 

Milyen környezetben javasolt az elektromos fűnyíró használata?

Milyen környezetben javasolt az elektromos fűnyíró használata?A nyár közeledtével újra beköszönt a fűnyírás szezonja. Ha gondosan, ápoltan, és szépen akarjuk tartani az udvarunkat, akkor feltétlenül érdemes heti egy alkalommal lenyírni a pázsitot.

Azonban ahány udvar, annyiféle igény és szempontot van, amit érdemes figyelembe venni a fűnyíró vásárlása esetén. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, milyen környezetben jelent ideális választást az elektromos fűnyíró.

A döntés során figyelembe kell vennünk, hogy mekkora gyeppel rendelkezünk, amit gondozni kell. Az elektromos fűnyíró rendkívül ideális az olyan háztartásokba, ahol kisebb, összefüggő füves részt kell gondozni. Kiválóan alkalmas a meredekebb lejtők, domboldalak nyírásához, hiszen a nagyobb szintkülönbség a benzines fűnyírókat általában lefullasztja. Nem utolsósorban előnyös tulajdonsága az elektromos típusnak, hogy működése környezetkímélő, így minden környezettudatos ember számára jó választás.

Ha Ön is az ideális elektromos fűnyírót keresi kertje rendbetartásához, tekintse meg termékeink széles választékát, és rendelje meg az igényeinek legmegfelelőbb típust!

 

A Fűnyíró traktorok előnyei nagy birtokok esetén

Aki fűnyíró traktorban gondolkozik, az általában nagy kerttel rendelkezik, és órákig tartana számára a fűnyírás egy ilyen gépezet beszerzése nélkül.

A fűnyíró traktor megválasztásakor fontos átgondolni terepadottságainkat. Dombos vagy meredek terepen a jobb vonóerő érdekében a nagyobb kerekek jobbak, illetve domboldalakon túlnyomásos kenésű motort érdemes választani. Nagyobb, egyenetlen felületű gyepterület esetén javasolt a lengő felfüggesztésű fűnyíró szerkezet, mert az nagyrészt a talajhoz igazodik.

Fás, cserjés vagy virágágyásokkal tarkított kertben fontos a szűk fordulókör és a nagyfokú manőverezési lehetőség. A traktorok lehetnek AutoDrive-, Hydro- vagy Transzmatikus meghajtásúak, ezáltal jó a manőverező képességük, és könnyebben lehet velük dolgozni fák és bokrok között.

Vásároljon Ön is fűnyíró traktort, mellyel nagyobb területeken könnyedén, fáradtság nélkül vághatja vissza a gyepet. Ezek a traktorok nagybirtokok esetén szolgálnak a legjobban, és rengeteg időt spórólnak Önnek!

 

A kerti gépeink szakszerű karbantartása

fűnyírókA kertben használt kisgépek, például a fűnyírók, legyenek benzines fűnyírók vagy elektromosak, bizonyos apró karbantartási munkákra oda kell figyelnünk, hogy azok mindig megfelelően szolgáljanak minket!

Benzinmotoros fűnyírók karbantartása: Ezek a gépek ma már általában négyüteműek, így eltérő a motor kenése. A motorolaj megfelelő mennyisége és minősége a fontos! Ha nem megfelelő a motor kenése, előbb utóbb meghibásodás léphet föl. Ez a legdrágább javítás, ami egy kerti gépen elvégezhető. Ezért érdemes a motorolaj szintjét rendszeresen ellenőrizni!

Amit a fűnyírók karbantartásáról még tudni kell! Fűnyírók esetén gondoskodni kell a kés rendszeres élezéséről, mert a tompa kés roncsolva tépi ki a fűszálat. Növényvédelmi szempontból ez fontos, ugyanis a nem megfelelően éles kés károsíthatja a gyep kondícióját. Ha a fűnyíró kése tompa, nem csak vágja a füvet, de ki is tépheti azt tövestől.

Érdemes szakszerűen odafigyelni kerti gépeink karbantartására, főként a fűnyírók esetében, hogy a végeredmény minden fűnyírás után tökéletes legyen!

 

Fűnyírás kisokos

Gyepünk szépségét jelentősen befolyásolja, hogy a fűnyírót mikor hogyan használjuk, hogyan állítjuk be. Az ideális vágási magasság beállítása ugyanis sok mindentől függ, nem minden esetben ugyanakkora.

Csapadékos időszakban, tavasszal és ősszel, illetve öntözött területen például jobb, ha kicsit rövidebb vágási magasságra állítjuk elektromos fűnyírónkat. Nyáron hasznos, ha magasabbra hagyjuk, így jobban be tudja árnyékolni a talajt, lassítva ezzel a párolgást és a gyep kiszáradását. Alapszabály, hogy mindig a fű szára, vagyis a rügyek fölötti részen vágjuk. Fontos, hogy elektromos fűnyírónkat ne használjuk nedves füvön! A nedves fűszálak könnyebben elhajlanak, és így nem lesz egyenletes a vágás. Az év utolsó fűnyírásakor körülbelül fél centiméteres vágási magasság az ideális, ha ennél magasabbra hagyjuk, könnyen befülled, ha pedig alacsonyabbra, akkor sajnos fagykárral kell számolnunk.

Ha elektromos fűnyíróra, esetleg fűnyíró alkatrészre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! MTD, Alko, Wolf-Garten és Castelgarden fűnyíró alkatrészek széles kínálatával várjuk!

 

A láncvezető szerepe a fűrész optimális működésében

A láncvezető szerepe a fűrész optimális működésébenA tavasz beköszöntével egyre gyakrabban válik szükségessé a különböző kerti gépek alkalmazása, mint például a láncfűrész. Ennek segítségével nem csak az elkorhadt, megsérült vagy kiszáradt fákat lehetséges gyorsan és egyszerűen kivágni, hanem a fák ritkításában, darabolásában, és számtalan más folyamatban is kiválóan alkalmazható.

A láncfűrész optimális működését a láncvezető biztosítja, ez a szerkezet garantálja ugyanis a fűrészlánc ideális illeszkedését, hogy a fűrész biztonságos és hatékony legyen. Ha a láncvezető megsérül, a fűrészlánc elengedhet, és balesetveszélyessé válik!

A láncvezető általában egy speciálisan kialakított acéllemez, melyre tökéletesen illeszkedik a fűrészlánc. A rögzítést a láncvezető felületén kialakított tüskék és a burkolat biztosítja. Ugyan a láncvezető egy strapabíró kialakítás, azonban a rendszeres alkalmazás következtében bizonyos fokú súrlódás keletkezik, mely az idő múlásával megsértheti a felületét, így időközönként mindenképpen érdemes cserélni.

Ha Önnek is minőségi láncvezetőre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

 

Minőségi fűnyíró alkatrészek webáruházunkból!

Minőségi fűnyíró alkatrészek webáruházunkból!Amikor végre újra jó idő köszönt be azt nem csak abból vesszük észre, hogy napfényes, meleg időjárás uralja a napokat, de abból is, hogy virulni kezdenek a növények, zöldülni, növekedni a fű. Ez bizony azzal jár, hogy ideje elővenni a fűnyírót, a kaszát, az egyéb kerti eszközöket, mert kezdődik a szezon.

Az Ön fűnyírója megfelelő állapotban van ahhoz, hogy egész nyáron karban tartsa vele a gyepet? Érdemes még most átvizsgálni és meggyőződni arról, hogy minden úgy működik, ahogyan kell, ne később érjék kellemetlen meglepetések. Ha azt tapasztalja, hogy valamelyik fűnyíró alkatrész meghibásodott, elkopott, cserére szorul, még most vásároljon belőle újat és pótolja időben! Keresse fel webáruházunkat, és válogasson fűnyíró alkatrészeink közül. Termékeink széles kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat és igyekszünk minden igénynek eleget tenni.

Minőségi fűnyíró alkatrészeket keres, kedvező áron? Nálunk megtalálja, amire szüksége van! Megadott elérhetőségeinken többet megtudhat termékeinkről!

 

A láncfűrész alkatrészekről bővebben

A láncfűrész alkatrészekről bővebbenMinden háznál jól jön egy láncfűrész, főképp, ha sűrűn használunk fát, akár tüzeléshez, akár máshoz. Persze egy adott idő után szükségünk lehet bizonyos csere- és pótalkatrészekre, ha azt akarjuk, hogy mindig a rendelkezésünkre álljon láncfűrészünk, és a teljesítménye is mindig kielégítő legyen.

A két legfontosabb tényező láncfűrészünk esetében az a motor állapota, és a mozgó alkatrészek megfelelő zsírozása, valamint a lánc épsége, hiszen ez a két dolog van a legnagyobb igénybevételnek kitéve. A láncot egy adott mennyiségű kopás után érdemes cserélni, hiszen ezzel rengeteg munkaórát megspórolhatunk hosszú távon. Továbbá fontos, hogy a kenések is mindig megfelelőek legyenek. Persze, ha bármelyik elemmel gond adódik, érdemes beszereznünk egy másik láncfűrész alkatrészt, de kérdés, hogy honnan?

Ha láncfűrész alkatrészek hatalmas választékából szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Tekintse át kínálatunkat, és válassza ki az Önnek kellő láncfűrész alkatrészeket!

 

Castelgarden alkatrészek széles választékával várjuk!

Castelgarden alkatrészek széles választékával várjuk! Gyönyörű, zöldellő pázsit, katonásan álló fűszálak, takarosra nyírt gyepszőnyeg. Egy szép, rendben tartott kert vagy udvar egyik alapvető követelménye az, hogy szép, gondozott gyep fogadja a látogatót. Az nem elég, ha a fű harsogóan zöld és egészséges, ha mindent elborít a gyep, az is fontos, hogy megfelelően kordában van-e tartva. Az elburjánzott, térdig érő, elvadult fű nem túl bizalomgerjesztő látvány. Ha Ön is egyetért, forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe segítségünket a kert rendezettségének megőrzéséhez. Hogyan tudunk segíteni?

Válassza minőségi fűnyíró alkatrészeinket és legyen mindig kitűnően működő fűnyíró a garázsában, kerti fészerében. Több, elismert márka alkatrészeit is kínáljuk webshopunkban, köztük a Castelgarden fűnyíró alkatrészeit is! Kések, kerekek, ékszíj, sebességváltómű vagy éppen dísztárcsa hiányzik?

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon tőlünk online kiváló Castelgarden fűnyíró alkatrészeket! Kérdése van? Megadott elérhetőségeinken felteheti kérdéseit!

 

Benzines fűnyírók: Válasszon minőségi eszközt kertjének rendbetételéhez!

Benzines fűnyírók: Válasszon minőségi eszközt kertjének rendbetételéhez!Az ápolt gyep csodás látványt nyújt a kertben, emellett pedig jótékony hatással is bír a közvetlen környezetre és a talaj minőségére. Ám ahhoz, hogy tökéletes legyen a gyep, gondoskodni kell róla!

A korszerű fűnyírók rendszeres használatával nem csak esztétikusabbá tehetjük a kertet, hanem a fű minőségét is meghatározzuk, ugyanis a gyakori nyírás jót tesz a növényeknek, ezáltal többször frissülnek, így mindig gyönyörűen zöldell a gyep.

A fűnyírókból már számos típus beszerezhető, az egyik legnépszerűbb ezek közül a benzines fűnyíró. Ez a berendezés számos előnnyel bír, működéséhez csakis benzinre van szükség, ennek köszönhetően nem kell alkalmazkodni áramforráshoz. A benzines fűnyíró nagy hajtóerővel és forgatónyomatékkal rendelkezik, ez teszi lehetővé a gyors és hatékony fűnyírást. A berendezés elsősorban nagy területek gondozására alkalmas, de bárki számára ajánlott, aki szeretné lerövidíteni a fűnyírással járó feladatokat.

Vásároljon benzines fűnyírót kínálatunkból, a minőséget garantáljuk!

KertigepAlkatreszAruhaz.hu
AKCIÓS TERMÉKEK