Flickr
Google+
Facebook
KertigepAlkatreszAruhaz.huKertigepAlkatreszAruhaz.hu
KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu

Vásárlási és szállítási feltételek

Szállítás
A KöHű Solvent Kft. webáruházban történt rendeléssel  a  vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. 
A KöHű Solvent Kft webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt (egyenlőre csak futárszolgálat GLS választható). A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért  felelősséget nem vállalunk. 
 Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani. 
 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Ez úton hívjuk fel szíves figyíelmüket, előfordulhat, hogy a csomagok sérülten érkeznek Önökhöz. Kérjük Önöket, hogy a sérült csomagot minden esetben bontsák fel, az esetleges sérüléseket jegyzőkönyveztessék a szállítócég alkalmazottjával az átvétel időpontjában és helyszinén. Ennek hiányában semmilyen kárigényt nem tudunk elfogadni! 
 A rendelés leadásakor a KöHű Solvent Kft  webáruház automatikus értesítést küld a rögzítésről, és az előzetes tétellistáról, fenntartva azonban magának az árváltozás jogát. Ezt követően (munkanapon) történik a megrendelés feldolgozása, a szállíthatóság lehetőségének egyeztetése, a tétellista ellenőrzése, majd sor kerül a végleges ajánlat megtételére 
A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 48 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. Ez esetben egy újabb egyeztetett időpontban tud megállapodni ügyfélszolgálatunkkal melyet e-mailban visszaigazolunk. A vásárló a megrendelés elindításával tudomásul veszi, hogy a megrendelt árut köteles átvenni illetve a felmerült költségeket kifizetni amennyiben azt a szállítást megelőző 48 órán belül le nem mondja!  
 A KöHű Solvent Kft webáruházban megvásárolt termékeket csomagszállító cég közrműködésével tudják kedves ügyfeleink megvásárolni.  

Jogos minőségi kifogás esetén megrendelőinket 100%-ban kártalanítjuk! A nálunk vásárolt alkatrészekre rendeltetés szerű használat és szakszerű beszerelés esetén 6 hónap garanciát adunk!

 

KertigepAlkatreszAruhaz.hu
AKCIÓS TERMÉKEK