Flickr
Google+
Facebook
KertigepAlkatreszAruhaz.huKertigepAlkatreszAruhaz.hu
KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu KertigepAlkatreszAruhaz.hu

Bemutatkozás

Weboladalainkat az elmúlt évben bekövetkezett piaci változások miatt indítottuk el. Jómagam 13 évig képviselten az oldalainkon lévő egyik márkát Magyarországon 2003-ig, de a későbbiekben is működött a cég és 2014-ig adott el Castelgarden és Wolf márkájú kerti gépeket. Sok jó terméket (láncfűrész alkatrészekláncfűrész láncok, láncvezetők, ) adtunk el és ezek még mindig működnek gazdáik örömére. Természetesen ami működik el is romlik, a kopó alkatrészek elhasználódnak. Nálunkmegrendelheti ezeket az alkatrészeket, sőt egyedi kívánságokat is teljesítünk, segítünk megtalálni a kért alkatrészt. 2016-tól pedig a hazai MTD és ALKO teljes alkatrész palettájáról is rendelhetnek tőlünk.

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége!

 

 Láncfűrész alkatrészek nagy választékban!

Láncfűrész alkatrészek nagy választékban!Egy jó és megbízható kerti szerszámra mindig szükség van. Ezeknek a szerszámoknak tavasztól őszig igen csak sok dolguk akad, hiszen a kertet folyamatosan gondozni kell, amint tovatűnik a tél. Metszés, gyomlálás, ültetés, locsolás. Sosem lehet tudni, mikor kopik el, hibásodik meg egy alkatrész, ami keresztül húzza a számításainkat. Ilyenkor szükség van egy megbízható helyre, ahonnan azonnal pótolhatjuk a hiányzó alkatrészt.

Keressen fel minket bizalommal, ha láncfűrészéhez keres különféle alkatrészeket és vásároljon tőlünk minőségi termékeket, amikor csak szüksége van rá. Kínálatunkban kizárólag magas színvonalú láncfűrész alkatrészeket talál, amelyeket kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Fűrészláncok, berántó zsinór, indító rugó, esetleg a berántó fogantyú hibádzik a tökéletes működéshez? Tőlünk azonnal megkapja, amit keres. A láncfűrész biztonságos használatához ne halogassa a láncfűrész alkatrészek pótlását, hanem amint lehet, cserélje ki őket.

Webáruházunkban minden láncfűrész alkatrészt megtalál!

KertigepAlkatreszAruhaz.hu
AKCIÓS TERMÉKEK